header ZZ

header ZZ mobiel

donderdag, 15 september 2016 09:51

Emmi lanceert trendy kant-en-klare havermoutpap


Eens was dit het eten van arme lieden, maar het Zwitserse zuivelconcern Emmi lanceert vanaf oktober een kant-en-klare havermoutpap als trendy ontbijtproduct in de koelmeubels van de Zwitserse supermarkten, de Emmi Porridge.

Volgens Emmi heeft dit nieuwe product weinig gemeenschappelijk met de havermoutpap van vroeger. Momenteel is er havermoutpap te kust en te keur in portieverpakkingen verkrijgbaar in de Zwitserse supermarkten. Maar daaraan moet nog water of melk worden toegevoegd of zelfs nog worden verhit, zodat de havervlokken opzwellen. Emmi gaat nu een stap verder en introduceert op de thuismarkt een kant-en-klare havermoutpap. Zo kan de Emmi Porridge gemakkelijk onderweg, op school of op het werk worden gegeten. Het product is bij de Zwitserse supermarkten Coop, Spar en Manor verkrijgbaar in de smaken classic en appel.

Oorspronkelijk uit Schotland
Porridge stamt oorspronkelijk uit Schotland en daarom is havermoutpap in Groot-Brittannië een bekend product. Het is ook daar alleen als instantproduct verkrijgbaar, dat vervolgens sterk wordt gesuikerd. Daarom is Emmi ervan overtuigd dat het nieuwe product Porridge met niet meer dan 5 procent suiker veel potentie heeft op de Britse eilanden. Vandaar dat het daar de komende maand wordt geïntroduceerd onder het in de Groot-Brittannië meer bekende merk Onken.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties