header ZZ

header ZZ mobiel

dinsdag, 27 september 2016 08:29

Czeromin hoofddirecteur bij Duitse Rücker


Bij de Duitse, particuliere zuivelonderneming Rücker in Aurich is Markus Czeromin (48) naast eigenaar en ceo Klaus Rücker benoemd tot coo.

Als coo ondersteunt Czeromin de operationele activiteiten. Aanvullend wordt hij verantwoordelijk voor de sectoren productie en techniek. Bovendien leidt hij de beide productiebedrijven Rücker GmbH in Aurich en de Ostsee-Molkerei Wismar GmbH in Wismar aan de Oostzee. Rücker zelf gaat zich de komende tijd meer bezighouden met de strategische leiding van de Rücker-groep. "Met Markus Czeromin heb ik een ervaren kenner van de zuivelsector aan mijn zijde. De nieuwe managementstructuur maakt het ons mogelijk om ook in tijden van wisselvallige markten snel te handelen. Slanke en efficiënte processen in de zuivelgroep zijn ons doel", aldus Rücker.
Deze particuliere zuivelgroep verwerkt jaarlijks zo'n 850 miljoen kg melk van circa 9.000 melkveehouders in het noorden van Duitsland. Het bedrijf, dat op 20 maart 1890 werd gesticht op het Oostzee-eiland Fehmarn, maakt van deze melk 90.000 ton kaas, 20.000 ton melkpoeder en 20.000 ton boter.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties