header ZZ

header ZZ mobiel

dinsdag, 25 oktober 2016 07:43

Könecke chief supply chain officer bij Emmi


Kai Könecke (50) wordt per 1 april 2017 de nieuwe chief supply chain officer van het Zwitserse zuivelconcern Emmi en tegelijk lid van de concerndirectie.

Könecke moet met zijn team bijdragen aan de verbetering van de logistieke en productieprocessen van de totale onderneming en daarmee in belangrijke mate aan de versterking van de groep. Het management had enkele maanden geleden besloten om de concernleiding met deze functie uit te breiden. De redenen daarvoor zijn het versterken van de deskundigheid binnen de leiding ook in het kader van de opvolging en anderzijds kosten drukken door een meer efficiënte opzet van de productie en logistiek binnen de Zwitserse en internationale productiebedrijven. Vacant is nog de nieuwe functie chief marketing officer binnen de concernleiding van Emmi.
De Duitser Könecke is internationaal expert op het gebied van supply chain management en is momenteel als directeur supply chain werkzaam bij Unilever Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Hij werkte voordien bij voedingsmiddelenproducent Mars en onlinehandelaar Amazon.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties