header ZZ

header ZZ mobiel

dinsdag, 25 oktober 2016 07:54

Zwitserse Hochdorf krijgt nu toegang tot consument


De Zwitserse Hochdorf Gruppe heeft het koopverdrag ondertekend voor de overname van 51 procent van de aandelen van Pharmalys Laboratories SA, van Pharmalys Tunisia Ltd. SA en van de samen op te richten Pharmalys Africa Sarl en krijgt daarmee in het segment babyvoeding toegang tot de consument.

De Zwitserse groep Hochdorf wil deze overname nog eind dit jaar afgerond hebben. De groep produceert sinds 1908 babyvoeding en tot 2006 hoofdzakelijk voor de Zwitserse markt. In 2006 startte de internationalisering, maar tot nu toe was Hochdorf niet actief op de markt voor de eindgebruikers. Met de overname van de eveneens Zwitserse Pharmalys-groep (merken Primalac en Swisslac) verandert dat nu. Hochdorf levert de groep Pharmalys sinds 2008 babyvoeding. In die tijd is een hechte samenwerking ontstaan en Pharmalys werd in het segment babyvoeding een van de grootste klanten van Hochdorf.

Op een buitengewone algemene vergadering op 29 november aanstaande wordt gesproken over een verhoging van het aandelenkapitaal van Hochdorf en een statutenwijziging. Dan wordt ook voorgesteld om Michiel de Ruiter in de Raad van Bestuur van Hochdorf te benoemen. Die bouwde tussen 2006 en 2014 de internationale activiteiten van Hochdorf met babyvoeding op. Momenteel leidt hij als ceo de in 27 landen gevestigde Zeelandia Groep die in Nederland gevestigd is.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties