header ZZ

header ZZ mobiel

dinsdag, 08 november 2016 14:51

Arla Foods heeft pop-up op Utrecht Centraal


Arla heeft tot eind januari een Pop-Up Story op het nieuwe station Utrecht Centraal. Het zuivelconcern wil hier de ruim 200.000 dagelijkse reizigers laten kennismaken met de IJslandse yoghurt skyr.

Op de tijdelijke locatie kunnen klanten de yoghurt pimpen met gezonde toppings. Ook kunnen ze favoriete combinaties met foto en tekstje delen op de Polaroid-Photowall. In de Vlog Zone kunnen ze via Facebook hun favoriete skyr to go-moment delen. Hun persoonlijke video weblog is direct te zien op een wall met flatscreen tv's en online via Facebook. Voor de vlogger met de meeste likes is er een volledig verzorgde reis naar IJsland te winnen.

Pop-Up Story
De Pop-Up Story is met stoere boots, mutsen, truien en stapeltjes hout ingericht in de Scandinavische sferen. De tijdelijke winkel krijgt elke maand een nieuw interieur. Deze maand staat in het teken van Scandinavisch minimalisme en skyr. In december wordt de Pop-up Story een huiskamer met open haard alsdecor voor de Deense kazen van Castello. Er komt verder een wintertuin met kerstboom en inpaktafel voor cadeautjes. De bezoeker kan er dan een Starbucks Chilled Classics nemen. 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties