header ZZ

header ZZ mobiel

woensdag, 16 november 2016 09:58

Innovatieprijs voor vegane dochter van Duitse Hochland


Vegane plakken en smeersels van het merk Simply V uit het Beierse Oberreute kregen recent de vegane innovatieprijs in de categorie 'lekker, mooi en niet te weerstaan' op de vakbeurs Veganfach in Keulen.
 
Beide producten, gemaakt van amandelen, hebben volgens de jury een lekkere smaak. De vegane plakken zijn er in de smaken naturel, kruiden, peper en paprika-chili. Het smeerbare product is er in de smaakvarianten crèmig-fris, kruiden, bonte paprika en noot-nougat. 
 
Kaaskarakter
Achter het merk Simply V ontwikkelt, produceert en verkoopt de E.V.A. GmbH uit het Beierse Oberreute volgens eigen zeggen “vegane producten met een kaaskarakter”. Deze onderneming behoort tot de kaasgroep Hochland in Heimenkirch (eveneens Beieren) en beschikt daardoor over een uitgebreide kennis over kaasproductie. Heel bewust is E.V.A. GmbH qua ruimte en organisatie van de moederfirma Hochland gescheiden. Dat onderstreept het start-up-karakter van de onderneming en maakt de ontwikkeling en verkoop van nieuwe en voor een zuivelonderneming ook meer ongebruikelijke producten mogelijk. Op de foto heeft het management van E.V.A. GmbH de innovatieprijs in ontvangst genomen.
 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties