header ZZ

header ZZ mobiel

donderdag, 17 november 2016 10:37

Grote Duitse tv-campagne voor Leerdammer-kaas


In Duitsland is de nieuwe tv-campagne voor het kaasmerk Leerdammer gestart dat op alle grote Duitse zenders te zien is en daarnaast ook digitaal wordt ingezet op de eigen website, Facebook en Youtube.

Centraal staat een spot van 25 seconden, waarin wordt onderstreept waarop het uiteindelijk aankomt: een goed, eerlijk en lekker kaasproduct. In deze 25 seconden wordt getoond dat men door Leerdammer geen succesvoller leven leidt, geen nieuwe hippe vrienden maakt en het eigen huis er niet plotseling uitziet als uit een designmagazine. De hoofdpersoon zit in een typisch reclamedecor. Maar stuk voor stuk wordt die mooie reclameschijn weggehaald. En wat dan uiteindelijk overblijft, is het brood met de plakken Leerdammer. Dat is tevens het enige dat deze hoofdpersoon niet wil missen.
In Duitsland is Leerdammer met een breed pakket aanwezig bij de kaastoonbanken en in de zelfbedieningsmeubels. Het kaasmerk geniet in Duitsland met 90 procent een zeer hoge merkbekendheid en is volgens de Nielsen-cijfers marktleider bij merkkaas in Duitsland. In Duitsland worden de Leerdammer en de andere producten van het Franse moederbedrijf Bel op de markt gebracht door de vanuit Grasbrunn bij München gevestigde dochteronderneming Bel Deutschland GmbH.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties