header ZZ

header ZZ mobiel

woensdag, 30 november 2016 14:03

Nederlander De Ruiter in Raad van Beheer Hochdorf


De Nederlander Michiel de Ruiter is tijdens de aandeelhoudersvergadering met 99,6 procent van de uitgebrachte stemmen gekozen tot lid van de Raad van Beheer van de Zwitserse zuivel- en babyvoedingsgroep Hochdorf.
 
De Ruiter is ceo van de internationaal werkende Nederlandse bakkerijgroep Zeelandia en nauw betrokken bij de opzet van de babyvoedingsdivisie van Hochdorf. Hij was van 1987 tot en met 1995 actief voor het adviesbureau McKinsey in onder andere Amsterdam, Sao Paolo en Brussel. Van 1995 tot en met 2006 was hij werkzaam bij FrieslandCampina als onder meer verantwoordelijk directeur babyvoeding. Van 2006 tot en met 2014 bouwde De Ruiter als directeur de divisie babyvoeding bij de Hochdorf Groep uit. Daarna is hij benoemd tot ceo van de Zeelandia-groep. Door zijn komst in de Raad van Beheer versterkt deze zijn kennis op het vlak van babyvoeding.
 
Beperkte kapitaalverhoging
De aandeelhouders gingen ook akkoord met een beperkte kapitaalverhoging. Daarmee ondersteunen ze de ingeslagen weg van de Hochdorf-groep om haar producten niet alleen aan andere verwerkende industrie├źn te verkopen, maar uiteindelijk ook direct aan de consument. 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties