header ZZ

header ZZ mobiel

donderdag, 08 december 2016 10:57

Feihe bouwt in Canada fabriek voor babyvoeding


De Chinese voedingsproducent Feihe International bouwt een babyvoedingsfabriek in Canada. Het Chinese concern investeert € 158 miljoen in de fabriek die in Kingston, Ontario wordt neergezet.

Het bedrijf tekenende deze week de contracten met de gemeente Kingston. Naar verwachting zal de productie in de fabriek begin 2019 van start gaan. Feihe produceert de babyvoeding voor met name de Chinese markt; 20 procent zal in Noord-Amerika worden afgezet.
In Kingston wil Feihe ook babyvoeding op basis van geitenmelk gaan produceren. Het Chinese concern stapte enkele jaren geleden in eigen land ook in de productie van geitenmelkpoeder door een meerderheidsbelang van 70 procent te nemen in Shaanxi Guanshan Dairy Industry.

Geïntegreerd productiemodel
Feihe International heeft in China zes productielocaties en nog een in de Verenigde Staten. In China werkt het concern volgens een geïntegreerd productiemodel, waarbij het zelf voorziet in voer en op eigen melkveebedrijven rauwe melk produceert.
In China verwerkt het bedrijf dagelijks 3.600 ton melk op de zes productielocaties. AstroBaby, Super Feifan en Feifan zijn de bekende babyvoedingsmerken. Het concern met 22.000 medewerkers produceert ook melkpoeder en sojabonen, rijst, graan- en walnootproducten.

1 Reactie

  • Reactielink maandag, 26 juni 2017 10:52 Geplaatst door Issac

    I see your website needs some fresh articles.
    Writing manually takes a lot of time, but there is tool for this time consuming task, type in google;
    murgrabia's tools

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties