header ZZ

header ZZ mobiel

vrijdag, 27 januari 2017 15:46

Ierse Ornua neemt Engelse F.J. Need over


Ornua, de Ierse zuivelexportorganisatie, neemt de Engelse producent van kaasingrediënten F.J. Need (Foods) Limited over. Met de overname wil Ornua zijn positie in de Engelse ingrediëntenmarkt versterken.

Het veertig jaar oude familiebedrijf F.J. Need dat kaasingrediënten levert aan bedrijven in de foodservice en voedingsindustrie, beschikt over een eigen productielocatie voor het snijden en raspen van kaas, alsook een transportafdeling. In de fabriek wordt jaarlijks 16.000 ton aan ingrediënten geproduceerd.
Ornua gelooft dat er genoeg marktpotentieel is om de verwerkingscapaciteit te vergroten, gezien de snelgroeiende markt van foodservices in Engeland en ook op internationale markten. De overname van F.J. Need is één in een reeks acquisities die Ornua de afgelopen jaren heeft gedaan in Afrika, China, Duitsland, Ierland, Saoedi Arabië, Spanje, Engeland en Amerika.
Met deze investeringsgolf wil Ornua uitvoering geven aan de strategie om internationale markten te ontwikkelen voor Ierse zuivelproducten.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties