header ZZ

header ZZ mobiel

dinsdag, 31 januari 2017 09:14

Morf nieuwe directeur marketing Zwitserse Emmi


Thomas Morf (42) wordt half juni de nieuwe Chief Marketing Officer van de Zwitserse zuivelgroep Emmi en daarmee lid van de concerndirectie.

Met zijn uitgebreide ervaring moet hij samen met zijn team een wezenlijke bijdrage leveren aan de versterking van de marketingconcepten van Emmi en aan de internationale groei van de onderneming. Hij volgt Robin Barraclough op, die 1 januari de verantwoordelijkheid voor de Divisie Europa op zich heeft genomen. Morf studeerde economie en internationaal management aan de Hogeschool van St. Gallen. Hij is getrouwd, vader van drie kinderen en keert terug naar Zwitserland.
Morf heeft meer dan 16 jaar ervaring in leidende marketing- en managementfuncties, het grootste deel in het segment melkproducten bij Danone. Momenteel is hij bij Danone in Zuid-Afrika actief. Hij begon zijn loopbaan medio 2000 bij Procter & Gamble en stapte zeven jaar later over naar Danone. Hij werkte in München, Parijs en Johannesburg, onder andere als wereldwijde marketingdirecteur innovaties op het hoofdkantoor in Parijs en als marketingdirecteur in Zuid-Afrika. Momenteel is hij directeur van een van de drie productieondernemingen van Danone in Zuid-Afrika, te weten de firma Mayo Dairy. Die produceert met 180 medewerkers jaarlijks 17.000 ton melkproducten ofwel rond de 70 miljoen bekers product.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties