header ZZ

header ZZ mobiel

dinsdag, 07 februari 2017 14:14

Kleinlangevelsloo is Beste Biologische Boerderijwinkel


Boerderijwinkel Kleinlangevelsloo in Raalte is tijdens de Biobeurs voor voor de tweede keer uitgeroepen tot Beste Boerderijwinkel van 2017. De winkel werd tot beste beoordeeld vanwege het vriendelijke deskundige personeel en brede assortiment met daarin Panir van melk van eigen koeien, een vleesvervanger van volle ecologische gepasteuriseerde melk.

Nummer twee is bioboerderij 't Schop in Hilvarenbeek, een gemengd familiebedrijf dat al meerdere generaties boert en zich bezighoudt met 'culinair boeren'. Naast landbouw, de koeien en de winkel brengt 't Schop mogelijkheden voor kookworkshops en vergaderen. Landgoedwinkel Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd, die derde werd, is een sfeervolle winkel en locatie met een combinatie van beleving, kleding en cadeaus.

Beste webwinkels
Beste webwinkel werd Hofwebwinkel, een samenwerking van boeren die via de webshop hun producten vermarkten. De site heeft een chatfunctie waarmee de klant vragen kan stellen tijdens het bestellen. De webshop werkt met vaste bezorgers die persoonlijk contact en service kunnen bieden.
Tweede werd Ekonoom, een webwinkel met een uitgebreid assortiment en uitgebreide informatie over leveranciers. De webwinkel scheidt afval, de webshop en de bezorgauto´s hebben zonnepanelen en rijden op zelf opgewekte energie. Op de derde plaats komt webwinkel BeterBio.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties