header ZZ

header ZZ mobiel

dinsdag, 14 februari 2017 07:27

Nieuwe topman Murray Goulburn aan de slag


Ari Mervis is begonnen aan zijn nieuwe klus, chief executive and managing director bij Murray Goulburn, de geplaagde melkverwerker in Australië. Mervis zal als eerste de komende weken het gesprek aangaan met melkveehouders.

Mervis volgt David Mallinson op, de tijdelijke vervanger van Gary Helou, de ceo die vorig jaar opstapte nadat Murray Goulburn de melkprijs fors verlaagde na tegenvallende winst en geld terug moest vragen aan de melkveehouder/leveranciers van de coöperatie omdat ze te veel melkgeld had uitgekeerd.
Mervis kondigde op zijn eerste werkdag aan dat hij ernaar uitkijkt om de komende weken zoveel mogelijk betrokkenen te spreken. Mervis is afkomstig van de wereld van bierbrouwerij. Zo was hij managing director Asia Pacific bij SAB Miller en ceo bij Carlton United Breweries.
Mervis moet bij Murray Goulburn het bedrijf weer op poten krijgen en het vertrouwen zien terug te winnen van melkveehouders. Daarvan heeft een flink aantal de melkverwerker de rug heeft toegekeerd, vanwege de slechte melkprijs en het slechte management.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties