header ZZ

header ZZ mobiel

donderdag, 09 maart 2017 13:36

Flinterdunne Grünländer-kaas van Hochland


De Beierse kaasonderneming Hochland uit Heimenkirch lanceert in april de Grünländer Hauchfeiner Genuss (flinterdun genot) in het koelmeubel van de supermarkten in de smaken fijn-notenachtig en kruidig-aromatisch.

Het bijzondere zijn de extra dun gesneden plakjes. Die zorgen voor een extra licht mondgevoel en bieden tegelijk een bijzonder intensieve smaak. Deze flinterdunne plakjes zijn bovendien aantrekkelijk gedrapeerd in de verpakking. De onderneming gaat ervan dat door deze wijze van presenteren de kaas niet alleen op een boterham, maar ook meer als snack tussendoor geconsumeerd gaat worden. Daaraan moet ook het grote venster en een aansprekende foto van het product op de verpakking bijdragen.

Melk uit Oberpfalz
Zoals alle Grünländer-kaasproducten zijn de beide soorten Hauchfeiner Genuss gemaakt uit melk die uitsluitend afkomstig is van melkveebedrijven uit de Oberpfalz in Beieren. De boerderijmelk en kaas zijn geproduceerd zonder inzet van gentechniek, zonder kunstmatige ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen. De kaas is bovendien van nature vrij van lactose en gluten.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties