header ZZ

header ZZ mobiel

dinsdag, 14 maart 2017 07:24

Maasdammer voor barbecue van Beierse Hochland


Het Beierse particuliere kaasconcern Hochland SE uit Heimenkirch in de Allgäu lanceert de ‘Grill-Taler’, de barbecuedaalder, gemaakt voor de barbecue op de Duitse markt.

Het zijn plakken Maasdammer kaas van elk 60 gram in een verpakking van 120 gram. De consument vindt deze noviteit in het koelschap van de supermarkten bij de kaas voor de barbecue en de pan. Juist dat afzetsegment van kaas is volgens bureau Nielsen van 2015 op 2016 15 procent gestegen in Duitsland. Deze Hochland Grill Taler wordt op de barbecue van buiten krokant, maar behoudt zijn romige consistentie van binnen. De bereiding van de Grill Taler is volgens Hochland vrij eenvoudig. Daarbij blijft de barbecue schoon, ook zonder aanvullende aluminiumschalen of -folie. Datzelfde geldt voor de bereiding in de pan.
Het product wordt nu gelanceerd, omdat in grote delen van Duitsland het barbecue-seizoen begint. Hochland brengt van dit product twee smaakvarianten op de markt die ook voor vegetariërs geschikt zijn. Dat is allereerst de Taler met Maasdammer en kruiden uit de Provence. Het kruidenmengsel met tijm en rozemarijn zorgt voor een mediterrane smaak. De tweede variant bevat rode chili. Dat zorgt voor een pikante smaak en met zijn aangename scherpte voor afwisseling op de barbecue.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties