header ZZ

header ZZ mobiel

vrijdag, 14 april 2017 06:59

Nieuwe lobbenpompen voor zuivelproducten


Verder introduceert Verderlobe-lobbenpompen (made by Wright Flow Technologies) bestaande uit lobbenpompen, draaizuigerpompen en de Hybrid Revolution-pomp. Verderlobe-pompen zijn goed reinigbaar, eenvoudig in onderhoud en hebben een lange levensduur.

De Hybrid Revolution-pomp combineert de voordelen van een lobbenpomp en draaizuigerpomp. Naar wens kunnen de rotors worden vervangen, zodat de pomp kan worden geconfigureerd voor een specifieke toepassing. De seals kunnen aan de voorzijde van de pomp worden verwisseld, waardoor kostbare tijd wordt bespaard. De pomp voldoet aan de hoogste hygi├źnische normen (FDA, 3A, EHEDG, ATEX gecertificeerd) en is geschikt voor CIP en SIP. Dit maakt deze pomp ideaal geschikt voor gebruik in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.

Toepassingen
Door de reinigbaarheid en de mogelijkheden in certificeringen kunnen Verderlobe-pompen diverse vloeistoffen verpompen, waaronder boter, kaas, room, melk en yoghurt.
De zorg voor een probleemloze werking en superieure prestaties kan met diverse onderhoudskits. Er zijn drie onderhoudskits leverbaar: seal kit, lager kit en elastomeer kit.

Meer informatie: https://www.verderliquids.com/nl/nl/nieuw-bij-verder-wright-flow-hygienische-pompen/

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties