header ZZ

header ZZ mobiel

vrijdag, 05 mei 2017 14:05

Beieren kroont nieuwe melkkoningin


De 23-jarige Sonja Wagner uit Wonsees is voor een periode van twee jaar gekozen tot melkkoningin van de deelstaat Beieren.

Wagner is de winnares uit een veld van 23 deelneemsters. Een jury uit de Beierse zuivelsector en vertegenwoordigers van de pers kozen haar op haar kennis van de zuivelsector, evenals het zelfverzekerde en sympathieke optreden. Koningin Wagner vertegenwoordigt de komende twee jaar het melkland Beieren en bezoekt als ambassadrice voor de regionale melk- en kaasproducten vakbeurzen, persactiviteiten en consumentenbeurzen. Sonja Wagner studeert levensmiddelenmanagement aan de hogeschool Weihenstephan-Triesdorf.

 

Nieuwe Beierse melkkoningin gekroond

De 23-jarige Sonja Wagner uit Wonsees is voor een periode van twee jaar gekozen tot melkkoningin van de deelstaat Beieren.

Ze is de winnares uit een veld van 23 deelneemsters. Een jury uit de Beierse zuivelsector en vertegenwoordigers van de pers kozen haar op haar kennis van de zuivelsector, evenals het zelfverzekerde en sympathieke optreden. Koningin Wagner vertegenwoordigt de komende twee jaar het melkland Beieren en bezoekt als ambassadrice voor de regionale melk- en kaasproducten vakbeurzen, persactiviteiten en consumentenbeurzen. Sonja Wagner studeert levensmiddelenmanagement aan de hogeschool Weihenstephan-Triesdorf.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties