header ZZ

header ZZ mobiel

donderdag, 15 juni 2017 09:07

Baackes & Heimes Viersen naar Zuid-Duitse Frischpack


Frischpack GmbH, een dochter van de Zuid-Duitse familieondernemingen Alpenhain en Alpma, neemt met terugwerkende kracht tot 1 januari 2017 de onderneming Baackes & Heimes GmbH uit Viersen in de deelstaat Nordrhein-Westfalen over.

Daarmee gaan twee leidende, particulieren ondernemingen op het gebied van verwerking en kleinverpakking van kaasproducten samen. Volgens beide bedrijven sluiten de beide portfolio’s perfect aan elkaar. De twee verwerken met een ultramodern machinepark een veelheid aan kaassoorten tot stukken, plakken, blokjes en raspproducten. Frischpack uit het Beierse Mailling bij Schönau bestaat 45 jaar, Baackes & Heimes meer dan zestig jaar.

Zelfstandige dochteronderneming
Baackes & Heimes GmbH blijft als zelfstandige dochteronderneming van Frischpack op de markt actief. Dit bedrijf zal worden geleid door de huidige directeur Stefan Welter en door Frischpack-directeur Marian Heinz, die aanvullend de leiding van de nieuwe Frischpak-groep op zich neemt. Manfred Heimes, de huidige eigenaar van Baackes & Heimes, wordt als nieuwe aandeelhouder actief in de Frischpack-groep. Samen met de nieuw dochter Baackes & Heimes GmbH realiseert de Frischpack-groep een omzet van € 250 miljoen en verwerkt met zeshonderd medewerkers in beide bedrijven tot 60.000 ton kaas. Frischpack-directeur Marian Heinz (links op de foto) en Manfred Heimes (rechts) verheugen zich op een goede samenwerking.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties