header ZZ

header ZZ mobiel

maandag, 26 juni 2017 06:40

Vegaan alternatief voor geraspte kaas in Duitsland


Dochteronderneming E.V.A. GmbH uit Oberreute, dochterbedrijf van de Beierse particuliere kaasproducent Hochland uit Heimenkirch, presenteerde onder het merk Simply V een plantaardig alternatief voor geraspte kaas.

Volgens E.V.A. kan met dit product iedereen zijn pizza puur plantaardig genieten en datzelfde geldt voor lasagne of voor gerechten au gratin. Het smelt namelijk bij een temperatuur van 180 °C. Geraspte kaas is voor velen een onmisbaar ingrediënt op pizza’s en de diverse ovengerechten. Het groeiende aantal vegane genieters moest om deze reden afzien van deze gerechten. Maar dankzij “’Simply V Schmelzgenuss’ is dat nu voorbij, terwijl volgens E.V.A. ook mensen met een lactose-intolerantie weer zonder problemen van deze ovenschotels kunnen genieten.

Amandelen en kokosolie
Het nieuwe product is gemaakt uit amandelen en verrijkt met waardevolle kokosolie. Het bevat geen soja en palmolie. Simpy V Schmelzgenuss ligt in de koelschappen van de supermarkten en kost € 3,29 voor de hersluitbare standaardverpakking van 225 gram.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties