header ZZ

header ZZ mobiel

dinsdag, 08 augustus 2017 07:32

Bartelt nieuwe perschef van Duitse DMK


Oliver Bartelt (42) is sinds 1 augustus jl. het nieuwe hoofd Corporate Communications en heeft als zodanig de leiding over de ondernemingscommunicatie van het Duitse coöperatieve zuivelconcern DMK.

"We zijn blij dat Bartelt in de huidige, spannende ontwikkelingsfase van onze onderneming aan boord komt. We starten juist een alles omvattende herstructurering. Het verheugt ons ook een expert met grote hartstocht voor merken en kennis van veranderingsmanagement voor deze belangrijke functie te hebben gewonnen", aldus ceo Ingo Müller van DMK.

Communicatiemaatregelen
Bij DMK is Bartelt verantwoordelijk voor de strategie en realisering van in- en externe communicatiemaatregelen. Hij wordt daarbij ondersteund door een team van negen personen en legt direct verantwoording af aan Ingo Müller. Bartelt blikt terug op bijna twintig jaar ervaring in diverse sectoren van consumentenproducten. Hij komt van het wereldwijd actieve brouwerijconcern Anheuser-Busch InBev, waar hij sinds 2008 verantwoordelijk is voor de communicatie in Duitsland. Hermann Cordes (51), de huidige leider van de ondernemingscommunicatie wordt verantwoordelijk voor de nieuwe afdeling Public Affairs en neemt daar een belangrijk deel van de communicatie naar politiek en organisaties voor zijn rekening. Ook hij legt in zijn nieuwe functie verantwoording af aan ceo Müller.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties