header ZZ

header ZZ mobiel

maandag, 11 september 2017 06:54

Condensproductie Hochwald Thalfang 25 procent hoger


De Duitse zuivelcoöperatie Hochwald Foods heeft besloten om de productie van condensmelk in zijn bestaande fabriek in Thalfang met 25 procent te verhogen.

Aanvankelijk wilde de onderneming deze nieuwe productielijn van condensmelk voor de export onderbrengen in een totaal nieuwe fabriekshal zuidelijk van de huidige fabriek, aan de andere zijde van een belangrijke doorgaande weg. Hochwald ziet daar om een aantal redenen van af en integreert de lijn in de bestaande fabriek. Daartoe worden momenteel 35 tot 40 nieuwe medewerkers gezocht.

Nieuwe lijn
De nieuwe lijn vangt de condensproductie in het Beierse bedrijf Weiding op, waar momenteel 250 mensen werken. Volgens Hochwald neemt een ander, nog niet met naam genoemd, zuivelbedrijf delen van de fabriek in Weiding met medewerkers en melkleveranciers over. Hochwald is bezig om zijn productie vanuit Weiding te verplaatsen naar Thalfang, Kaiserslautern en Hungen in Hessen. Daarnaast werkt Hochwald Foods in het kader van het strategisch concept 'Hochwald 2020' zijn plannen uit om ergens in het westen van Duitsland, vermoedelijk in het Rijnland, een moderne nieuwe fabriek te bouwen.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties