header ZZ

header ZZ mobiel

maandag, 11 september 2017 06:58

Arla brengt Duitse consument naar Skyr-land IJsland


Arla Foods Duitsland houdt tot midden november een grote actie voor zijn assortiment Skyr, waarbij in samenwerking met de IJslandse luchtvaartmaatschappij Icelandair iedere week een korte vakantie ter waarde van € 800 te winnen is.

IJsland fascineert met zijn gletsjers, watervallen, donkere landschappen vol lava en hete bronnen. Door de samenwerking met Icelandair benut Arla Skyr deze positieve associaties en versterkt het tegelijk zijn IJslandse herkomst. Deze kwark met minder vet en meer eiwit zou volgens een oude legende door Vikingers naar IJsland zijn gebracht. Dankzij Arla is dit volgens IJslandse traditie geproduceerd melkproduct nu ook in Duitsland in vele smaken verkrijgbaar.

Wedstrijd
Deze attractieve wedstrijd wordt inmiddels op 6,5 miljoen Arla Skyr-actieverpakkingen en op de trays onder de aandacht van de consument gebracht. Schapkaarten zorgen voor aanvullende zichtbaarheid in de koelmeubels van de Duitse supermarkten. Na aankoop van een Arla Skyr-product kunnen consumenten hun betrokken kassabon uploaden op de actiepagina www.mit-arla-skyr-nach-island.de.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties