header ZZ

header ZZ mobiel

dinsdag, 12 september 2017 08:10

Geraspte kaas van Beierse BMI onder Paladin


De Beierse zuivelonderneming Bayerische Milchindustrie eG (BMI) uit Landshut presenteert een nieuw assortiment geraspte kaas onder het eigen merk Paladin in zakjes van 175 of 200 gram.

Het gaat om een geraspte gratinkaas uit Mozzarella, harde kaas en Emmentaler, een pastakaas uit Emmentaler, Mozzarella en harde kaas, evenals een saladekaas met blokjes rode en witte Cheddar voor over de salade, alle in een verpakking van 175 gram. De geraspte Gouda en Mozzarella worden verkocht in zakjes van 200 gram. Basis voor deze geraspte kazen is het assortiment van het eigen kaasmerk Paladin.

BMI
De in 1952 gestichte zuivelcoöperatie BMI in het Beierse Landshut telt momenteel 27 melkleverancierscoöperaties en zuivelondernemingen als lid. De onderneming verwerkt jaarlijks meer dan 938 miljoen kg melk en iets meer dan 2 miljard kg wei in zijn negen fabrieken in Beieren, Thüringen en Saksen-Anhalt. Het is een van de grootste weiproducenten van Duitsland en daarnaast dragen verse producten en kaas bij aan de omzet van € 532 miljoen in 2016.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties