header ZZ

header ZZ mobiel

maandag, 18 september 2017 07:41

Emmi introduceert dessert Ooola Secrets


Het Zwitserse zuivelconcern Emmi heeft met de Ooola Secrets een nieuw dessert gelanceerd dat de eigenschappen gezonde voeding, bewust genieten en kant-en-klare desserts combineert.

Hiervoor heeft de onderneming een compleet nieuwe productielijn geïnstalleerd in zijn qua grootte tweede fabriek in Emmen bij Luzern. Met deze investering zijn miljoenen euro’s gemoeid. In Emmen produceert Emmi sinds jaar en dag dessertcrèmes en -mousses. De nieuwe lijn stelt de onderneming in staat om dit dessert af te vullen in verpakkingen van 60 gram met bovendien minder dan 90 calorieën.

Twee creaties
Ooola Secrets is inmiddels verkrijgbaar in Zwitserland, Groot-Brittannië en Oostenrijk. In de voor Europa unieke installatie zijn de eerste twee creaties ontwikkeld, te weten een donkere chocolademousse met een ingedraaide, spiraalvormige frambozenpuree en een artistieke laag van drie verschillende soorten chocolademousse. De producten bevatten geen conserveringsmiddelen en alcohol. Naast de chocolade-frambozenmousse met chocoschilfers en de chocomousse met karamel is momenteel ook een lichte stracciatella-mousse met citroen in ontwikkeling.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties