header ZZ

header ZZ mobiel

dinsdag, 26 september 2017 08:04

Arla lanceert biomelk in Midden-Oosten


Arla Foods heeft 26 september zijn eerste biologische melk onder het merk Arla Organic Milk gelanceerd bij de leidende supermarktketens in de Verenigde Arabische Emiraten.

Het Midden-Oosten is de grootste strategische groeimarkt van de onderneming buiten Europa. Deze introductie is onderdeel van de ondernemingsstrategie om tot 2020 de nummer één te worden met biologische zuivel in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Voor 2018 is uitbreiding naar Saoedi-Arabië en Koeweit voorzien.
“We zien een groeiende vraag naar biologische producten in het Midden-Oosten. Daarop reageren we met deze eerste van vele biologische introducties in deze regio”, aldus Rasmus Malmbak Kjeldsen, bij Arla verantwoordelijk voor het Midden-Oosten en Noord-Afrika (zie afbeelding). Met hun internationale openheid gelden de Verenigde Arabische Emiraten met 9,5 miljoen inwoners als trendsetter in de regio, ook bij biologische producten. Arla Organic Milk is er nu verkrijgbaar bij alle belangrijke supermarktketens als Union Coop, Choithams, Spinneys, Carrefour, Geant en Luli Hypermarkt. Arla wil in deze markt in het Midden-Oosten de biologische consumenten beter leren begrijpen om met de opgedane kennis andere buurmarkten te openen. Tot en met 27 september heeft Arla in Dubai een interactief event lopen, waarbij de bezoekers meer te weten komen over de biologische melkveehouderij.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties