header ZZ

header ZZ mobiel

maandag, 02 oktober 2017 09:02

Gouden logo voor duurzame aanpak DMK


EcoVadis, het internationaal erkende platform voor duurzaamheidsbeoordelingen van wereldwijde leveranciersketens, heeft de inspanningen van de Duitse DMK-groep op dit vlak het logo ‘goud’ toegekend.

Vorig jaar, toen deze grootste Duitse zuivelcoöperatie voor het eerst werd gecertificeerd, behaalde DMK al zilver. In het EcoVadis-onderzoek van dit jaar naar de verantwoorde ondernemingsleiding (CRS) kreeg DMK dit keer 71 van de 100 punten. Daarmee behoort DMK Deutsches Milchkontor tot de 5 procent topbedrijven en in de groep van de melk verwerkende bedrijven zelfs tot de 1 procent best presterende bedrijven.

Duurzaamheidsstrategie
Ingo Müller, ceo van de DMK-groep: “Dit bevestigt dat wij met onze duurzaamheidsstrategie DMK 2020 sinds 2013 en met ons Milkmaster-programma sinds 2015 op koers zijn. Milkmaster heeft elementen van een verantwoorde melkproductie vastgelegd en draagt bij aan dierenwelzijn en duurzaamheid in de melkproductie. Deze gouden status toegekend door EcoVadis is vooral belangrijk voor onze positionering bij onze grote klanten in Duitsland en internationaal.”

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties