header ZZ

header ZZ mobiel

donderdag, 05 oktober 2017 09:02

Stream Store Kaan's Kaashandel drukbezocht


Stream Store Kaan's Kaashandel in Alkmaar en ABN Amro hadden vorige week de lancering van 's werelds eerste live Stream Store. Klanten konden via de verbinding realtime ambachtelijke kazen bestellen vanachter hun scherm, alsof je in de winkel staat.

De kaashandel kreeg in vijf dagen tijd twee keer zoveel bestellingen dankzij livestreamkaasverkoop. Kaan’s Stream Store verwerkte 513 extra orders waarvan de meeste uit Nederland, gevolgd door de VS. Uit Nieuw-Zeeland kwam één bestelling.

Gevolgd vanuit 140 landen
De Stream Store werd vanuit 140 landen gevolgd en bleek buiten Nederland het populairst in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Duitsland. In totaal brachten 56.901 kaasliefhebbers een bezoekje aan de onlinekaaswinkel.
Ook in Zweden, België, Australië, Noorwegen en Spanje keken honderden mensen live mee en werden er kazen besteld. Wereldwijd werd er het meest gestreamd vanuit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Londen, Alkmaar en New York. Met gemiddeld ruim twee minuten kijktijd bleven bezoekers lang in de winkel. In de piektijd keken vijfhonderd bezoekers tegelijkertijd met gemiddeld ruim 7 minuten naar de livestream.

Livechat
In de live Stream Store waren de winkel en het personeel te zien en konden klanten hun aankoop starten via een livechat. Kaan en zijn team antwoordden via de videoverbinding, hielpen klanten met recepttips, sneden de kazen live in beeld en pakten ze in. Door een van de kazen in de fysieke winkel aan te tikken opende een informatiescherm met de productomschrijving.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties