header ZZ

header ZZ mobiel

maandag, 20 november 2017 08:32

MIV- innovatieprijs naar Hiltrud Nieberg


De Duitse zuivelorganisatie MIV heeft zijn wetenschappelijke innovatieprijs 2017 toegekend aan prof. dr. Hiltrud Nieberg van het Von Thünen-Instituut voor Bedrijfseconomie.

Hiltrud Nieberg (tweede van rechts op de foto) kreeg de oorkonde met bijbehorende geldbedrag van € 10.000 uitgereikt voor haar wetenschappelijke activiteiten. “Mede door haar op de praktijk gerichte aanzetten bij het pilotproject van de duurzaamheidsmodule melk in het kwaliteitsborgingssysteem QM Milch heeft de zuivelindustrie dit systeem verder kunnen ontwikkelen met het oog op de verwachtingen van zijn afnemers”, aldus Hans Holtorf, plaatsvervangend voorzitter van MIV en voorzitter van de commissie Kwaliteit en Productveiligheid binnen MIV.

Breed spectrum
Nieberg leidt sinds 2010 het Instituut voor Bedrijfseconomie aan het Johann Heinrich von Thünen-Instituut in Braunschweig. Daar houdt ze zich ruim 25 jaar bezig met een breed spectrum bedrijfseconomische en landbouwpolitieke, nationale en internationale thema’s. Inmiddels maakt Nieberg deel uit van de wetenschappelijke adviesraad van MIV.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties