header ZZ

header ZZ mobiel

woensdag, 22 november 2017 07:34

Directeur Eismann verlaat Duitse Hochwald Foods


De Duitse zuivelcoöperatie Hochwald Foods uit Thalfang en directeur Karl Eismann nemen afscheid van elkaar, zo heeft de coöperatieve zuivelgroep dinsdag 21 bekendgemaakt.

Karl Eismann, die in 2013 als hoofd van de operatieve activiteiten actief werd binnen de onderneming, is nu als chief project officer verantwoordelijk voor het realiseren van de projecten die voortkomen uit de strategie ‘Hochwald 2020’. De uitvoering van deze strategie wordt door de beide overgebleven directeuren Detlef Latka en Thorsten Oberschmidt met behulp van externe adviseurs voortgezet. De functie van chief project officer wordt niet meer ingevuld.

Geen mededelingen
Eismann wikkelt in de komende maanden nog enkele projecten af en zal in het voorjaar van 2018 na de overdracht van zijn activiteiten de onderneming verlaten. De aan hem toevertrouwde afdelingen worden aan de beide overgebleven directeuren overgedragen. In het bericht wordt overigens geen mededelingen gedaan over de redenen waarom Hochwald Foods en Eismann uit elkaar gaan.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties