header ZZ

header ZZ mobiel

donderdag, 23 november 2017 09:53

Roerink Food Family verkoopt Heks’nkaas


Roerink Food Famliy verkoopt Heksn’kaas aan Salad Signature. De productie van de zachte kaas blijft in Oldenzaal en het bedrijf blijft zelfstandig.

De nieuwe eigenaar, producent van koelverse salades, is actief in negen Europese landen en wil Heks’nkaas verder in de internationale markt zetten. 
Salad Signature – met in de Benelux een marktaandeel van ruim 40 procent – brengt koelverse salades in Nederland, Duitsland en Scandinavië onder het merk Johma en in de Benelux onder Westland op de markt. In België en Frankrijk zijn de producten onder merk Hamal Signature verkrijgbaar. Het bedrijf nam eerder Johma en Hamal Signature over van Uniq en Westland van het Ierse Reox.

Happy Goat
Heks’nkaas was sinds 2011 onderdeel van Roerink Food Family. Het familiebedrijf in Hengelo (O) is eigenaar van de Zuivelhoeve-winkels en -zuivelproducten, van ijs- en dessertfabriek de Dessert Meesters in Oldenzaal en investeert in biologische geiten- en zorgboerderij De Lingehof in Rhenoy. De smeerbare biologische geitenkaas die van de geitenmelk wordt gemaakt wordt sinds vorig jaar verkocht onder de merknaam Happy Goat.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties