header ZZ

header ZZ mobiel

donderdag, 30 november 2017 11:03

Bas Alblas wordt nieuwe voorzitter bestuur FNLI


Bas Alblas, voorheen werkzaam bij onder meer Fromageries Bel, volgt per 1 april 2018 Bas van den Berg (Royal FrieslandCampina) op als voorzitter van het FNLI-bestuur (Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie). Conny Braams, ceo Unilever Nederland, wordt tussen januari en april voorzitter ad interim van FNLI.

Alblas, ceo van aardappelverwerker Lamb Weston/Meijer, wordt verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van de rol van de FNLI als spreekbuis voor bedrijven en brancheorganisaties in de levensmiddelenindustrie en als aanspreekpunt voor handelspartners, ngo's, overheid, politiek en media.

Van den Berg
Bas van den Berg vertrekt per 31 december ook bij FrieslandCampina. Hij is tot het eind van het jaar lid van de executive board. Ook Piet Hilarides verlaat dan het concern. FrieslandCampina vereenvoudigt per 1 januari de aansturing van de organisatie en verdeelt de onderneming in vier nieuwe internationale business groups: Consumer Dairy, Specialised Nutrition, Ingredients en Basic Dairy.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties