header ZZ

header ZZ mobiel

woensdag, 13 december 2017 13:03

Leerdammer informeert op Bel-manifestatie in Keulen


Het merk Leerdammer heeft ruim honderd verkopers en verkoopsters van de kaastoonbanken geïnformeerd tijdens de eerste kaasmarkt, die de groep Bel organiseerde in Keulen.

Daarbij ging het niet alleen om nuttige informatie over de merken Leerdammer en Bonbel, maar ook om uitwisseling van gedachten, wensen en ideeën en spannende wedstrijden. Veel aandacht kreeg de Nederlandse melkveehouder Edwin Schiller, die zijn melk aan Leerdammer levert. In zijn stand vertelde hij over het werk met zijn melkkoeien en bood hij inzicht in de dagdagelijkse werkzaamheden op zijn melkveebedrijf. Leerdammer heeft gepland om met zijn kaas die aan de kaastoonbanken wordt verkocht in het voorjaar van 2018 over te schakelen op weidemelk. Daarom informeerde hij ook uitgebreid over actuele thema’s zoals weidegang en dierenwelzijn.

Plezier in verkopen van kaas
“Met deze eerste Bel-kaasmarkt hebben we achtergrondinformatie over de onderneming Bel en over de merken Leerdammer en Bonbel kunnen overdragen. Tegelijk is gezorgd voor plezier in het verkopen van kaas en voor een actieve uitwisseling met collega’s uit de detailhandel”, benadrukte Martin Schygulla, directeur van Bel Deutschland.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties