header ZZ

header ZZ mobiel

woensdag, 20 december 2017 10:06

Yoghurt Barn opent in Rotterdam


Yoghurt Barn opent deze week haar dertiende locatie. De winkel van 150 m2 aan de Oude Binnenweg in Rotterdam zit in een gebied met meer daghoreca en past in het aanbod van zaken met horecavergunning zonder alcohol dat in de binnensteden in opkomst is.

De nieuwe yoghurtwinkel in Rotterdam is de zesde die Yoghurt Barn dit jaar begint. Voor volgend jaar heeft de formule verdere uitrol op de agenda staan met een focus op de grotere steden van het land. De yoghurtketen, uitgeroepen tot foodretailer van 2017, wil vier tot zes vestigingen per jaar openen.

Uiteenlopende variaties en toevoegingen
Yoghurt Barn, dat in 2014 in Utrecht van start ging, telt op het moment vestigingen in onder meer Amsterdam en Amsterdam CS, Utrecht en Utrecht CS, Haarlem, ‘s-Hertogenbosch, Den Haag, Leiden en Eindhoven.
De Barns serveren yoghurt in uiteenlopende variaties en met toevoegingen voor ontbijt, lunch of tussendoor. De klant kan kiezen uit magere of boerenyoghurt of hangop en op de menukaart staat ook frozen, kokos-, geiten- of sojayoghurt. Yoghurt Barn werkt samen met Campina als leverancier van de yoghurt.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties