header ZZ

header ZZ mobiel

dinsdag, 30 januari 2018 12:39

World Milk Expo: nieuwe internationale vakbeurs


Foto: GettyImages

Het thema ‘Melk’ is de verbindende factor op de beursvloer van World Milk Expo, een nieuwe internationale vakbeurs die op 20, 21 en 22 juni tegelijkertijd met de VIV Europe 2018 in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden.

Nederland is toonaangevend in de landbouw; de Nederlandse boeren en hun toeleveranciers behoren tot de besten in de wereld. Vakgenoten van over de hele wereld ontmoeten hen daarom graag in Nederland tijdens de VIV Europe 2018 in de Jaarbeurs Utrecht.
Maar het produceren, verwerken en vermarkten van melk(producten), is geen onderwerp tijdens die vakbeurs. Om de producenten en verwerkende bedrijven van zuivel ook een internationaal podium te geven, is er nu de World Milk Expo.

Internationaal beursconcept
Tijdens de World Milk Expo wordt het vakmanschap en de passie van de Nederlandse boeren, de kennis en wetenschap van de Nederlandse instituten en de innovatiekracht van toeleveringsbedrijven samengebracht. Zo ontstaat er een internationaal platform voor alle professionals die betrokken zijn bij het produceren en verwerken van melk. Een nieuw en uniek beursconcept, gekoppeld aan de VIV Europe 2018. De vakbeurzen worden apart van elkaar georganiseerd, maar vinden wel tegelijk plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties