header ZZ

header ZZ mobiel

maandag, 19 maart 2018 10:55

Drentse Aa vernieuwt biozuivel


Drentse Aa Zuivel heeft zijn volle gehomogeniseerde melk veranderd naar een volle melk met een natuurlijk vetgehalte en niet gehomogeniseerd. Tevens kreeg de glasverpakking van de biologische zuivel in het afgelopen jaar vernieuwde halskragen en een nieuwe uitstraling.

De biologische zuivel van Drentse Aa Zuivel staat, net als Yogarde gerijpte standyoghurt, in de schappen van Ekoplaza en Natuurwinkel. De producten zijn verder verkrijgbaar bij voornamelijk regionale supermarkten, speciaalzaken en Landwinkels. Binnenkort wordt het assortiment verbreed met Yogarde Mager, een standyoghurt met verlaagd vetgehalte.

Ambachtelijke biozuivel in glas
Het biologische merk Drentse Aa zuivel wordt verwerkt bij Craft Dairy in Rolde. Dit zuivelbedrijf nam vorig jaar Kaasmakerij Karwij over. Craft Dairy, dat de melk krijgt aangeleverd van EKOHolland Melk op Maat, specialiseert zich in productie van ambachtelijke biologische zuivel in glas met een duidelijke en herleidbare herkomst.
Het bedrijf richt zich in productontwikkeling op het gespecialiseerde zuivelsegment met regionale toevoegingen en onderscheidende producten op een zo duurzaam mogelijk geproduceerde en verpakte manier.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zoeken

Advertenties