Nieuws

Markt

Nieuws

Chr. Hansen introduceert cultuur voor zoeten zuivel

Chr. Hansen introduceert Sweety Y-1, een cultuur die melksuiker inzet om zuivelproducten op natuurlijke wijze te zoeten. Zuivelproducenten kunnen hiermee zoetere producten zoals yoghurt maken…
Lees meer
Visie

Nieuws

Nieuwe afspraken voor verbeteren productsamenstelling

Het terugdringen van toegevoegde suikers in zuiveldranken en zuivelproducten zoals vla, yoghurt, kwark en desserts is een van de drie extra afspraken die voor dit…
Lees meer
Visie

Nieuws

Dairy Academy Royal A-ware en SCCL gaan samenwerken

De Dairy Academy van Royal A-ware is een samenwerking aangegaan met SCCL, the Saskatoon Colostrum Company Ltd. uit Saskatoon, Saskatchewan Canada.
Lees meer
Visie

Nieuws

Thom Huppertz hoogleraar Dairy Science & Technology

Dr. ir. Thom Huppertz bekleedt sinds 1 mei de buitengewone leerstoel Dairy Science & Technology aan Wageningen University & Research. De leerstoel is een initiatief…
Lees meer
Markt

Nieuws

1 juni: Graskaasdag in Woerden

In Woerden is het op zaterdag 1 juni weer Graskaasdag. Dan wordt de eerste graskaas van het jaar geveild.
Lees meer
Visie

Nieuws

Nizo onderzoekt in consortium plantaardige eiwitten in kaas

Nizo, HAS Hogeschool Den Bosch, Bel Leerdammer, FujiOil en Daiya Foods gaan strategieën onderzoeken en ontwikkelen om nieuwe producten met de kenmerken van kaas zuiveleiwitten…
Lees meer