Nieuws

branded
Nieuws

Bedrijf

SIG en AnaBio Technologies komen met lang houdbare probiotische yoghurt in aseptische verpakking

SIG en AnaBio Technologies komen samen met een lang houdbare probiotische yoghurt in een aseptische verpakking. Een innovatie die meteen een nieuwe productcategorie creëert; probiotische…
Lees meer
Nieuws

Duurzaamheid

Klimaatvriendelijkste melk komt uit Vlaanderen

Melk wordt nergens zo klimaatzuinig geproduceerd als in Vlaanderen. Dat blijkt uit een wereldwijde vergelijking van de ecologische voetafdruk van melk, uitgevoerd door het Instituut…
Lees meer
Nieuws

Organisatie

Nikolaas Vles nieuwe CEO NIZO

Nikolaas Vles is per vandaag benoemd tot CEO van onderzoeksorganisatie NIZO Group als opvolger van Gisela Frijlink. Hij speelt een sleutelrol in de voedingstransitie.
Lees meer
Nieuws

Bedrijf

Eerste kaas geproduceerd in modernste Estse zuivelfabriek

Na jaren van plannen, ontwerpen, bouwen en installeren is het zover: de allereerste Cheddar kaas is geproduceerd in de nieuwe zuivelfabriek in Estland.
Lees meer
branded
Nieuws

Advertorial

Onbreekbare, CIP-bestendige inline pH-sensor

Wegens het risico op glasbreuk worden pH-elektrodes uit vele voedingsprocessen geweerd. Alternatieve elektrodes zoals ISFET blijken toch niet de oplossing te zijn omdat ze slecht…
Lees meer
Nieuws

Bedrijf

Zijerveld en Voedselbanken Nederland slaan handen ineen

Zijerveld en Voedselbanken Nederland gaan samenwerken om zo voedselzekerheid te bevorderen. Voedselbanken Nederland helpt gezinnen die het financieel moeilijk hebben en onder de armoedegrens zitten…
Lees meer